Intensiu

Cursos intensius per a alumnes que tinguen concedida una beca d'intercanvi acadèmic:


Cursos intensius de dues setmanes de duració i 30 hores lectives a raó de tres hores diàries, cinc dies a la setmana. Aquests cursos estan dissenyats per a ajudar els alumnes als qui se'ls ha concedit una beca d'intercanvi acadèmic per a completar els seus estudis en una universitat europea a través d'algun dels programes de mobilitat d'estudiants en vigor (ERASMUS, etc.). S'imparteixen una sèrie de continguts adaptats a la informació facilitada pels centres per a permetre als alumnes desembolicar-se en l'idioma del país de destinació. Per a matricular-se en aquests cursos és requisit imprescindible tenir concedida la beca d'intercanvi acadèmic corresponent.

Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.