Prepara el teu examen B2 (CertAcles i FCE) per a les convocatòries de desembre 2020 i gener 2021.

Descripció del curs:

El curs de preparació de proves de certificació nivell B2 està orientat a ajudar aquells estudiants que tenen el nivell d'anglès requerit, però volen preparar les proves de certificació per a maximitzar el seu esforç i obtenir la millor puntuació possible conforme al seu nivell.

El curs es desenvolupa ONLINE a través de la plataforma TEAMS, amb 28 hores de classes en directe i amb contacte en temps real amb el professor i els altres alumnes. Les sessions estan dissenyades per a permetre a l'alumne practicar tasques, preguntar dubtes i millorar la seua competència de forma amena i efectiva.

Al llarg de les sessions, es prepararan exercicis de cadascuna de les parts de les proves CertAcles B2 i Cambridge FCE: Reading, writing,listening, speaking i use of English. Es desenvoluparan continguts, realitzaran proves d'examen i resoldran dubtes relacionats amb els errors més freqüents.

Dates del curs:

23 octubre al 4 de desembre.

Places:

Mínim 12 alumnes, màxim 16.

Horari:

Divendres (16.00 a 20.00 h.).

Taxes:

130 €.

Dates de matrícula:

8 al 21 d'octubre de 2020.

Matrícula online:

Matrícula

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.