Anglès

Prepara el teu examen B2 (CertAcles i FCE) per a les convocatòries de desembre 2020 i gener 2021.

Descripció del curs:

El curs de preparació de proves de certificació nivell B2 està orientat a ajudar aquells estudiants que tenen el nivell d'anglès requerit, però volen preparar les proves de certificació per a maximitzar el seu esforç i obtenir la millor puntuació possible conforme al seu nivell.

El curs es desenvolupa ONLINE a través de la plataforma TEAMS, amb 28 hores de classes en directe i amb contacte en temps real amb el professor i els altres alumnes. Les sessions estan dissenyades per a permetre a l'alumne practicar tasques, preguntar dubtes i millorar la seua competència de forma amena i efectiva.

Al llarg de les sessions, es prepararan exercicis de cadascuna de les parts de les proves CertAcles B2 i Cambridge FCE: Reading, writing,listening, speaking i use of English. Es desenvoluparan continguts, realitzaran proves d'examen i resoldran dubtes relacionats amb els errors més freqüents.

Dates del curs:

23 octubre al 4 de desembre.

Places:

Mínim 12 alumnes, màxim 16.

Horari:

Divendres (16.00 a 20.00 h.).

Taxes:

130 €.

Dates de matrícula:

8 al 21 d'octubre de 2020.

Matrícula online:

Matrícula
Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.