Inici
images/carrusel/certifica21.png

21ENG

En el següent enllaç pots consultar els resultats provisionals dels exàmens de CertAcles de la convocatòria de MAIG/JUNY 2021 per als nivells d'Anglés B1, B2 i C1. Cada candidat rep un correu amb tota la informació necessària per a poder comprovar els resultats.

+ informació.

 

 

NOVETATS IMPORTANTS REFERENT A les PROVES DE CERTIFICACIÓ CERTACLES.

El Consell Social de la UPV, en sessió celebrada el dia 22 d'abril de 2021, ha aprovat la proposta de modificació de les taxes dels exàmens de Certificació de Competència CertAcles administrats pel Centre de Llengües (CDL). Aquesta modificació entrarà en vigor a partir de la convocatòria de novembre de 2021.

Es modifica la quantia de les taxes i s'estableixen dues possibilitats de matriculació:

1. Matricula completa per a les quatre macrodestreses (expressió oral i escrita, comprensió auditiva i lectora) i 2. Matrícula per blocs (Bloc destreses productives: expressió oral i escrita/ Bloc destreses receptives: comprensió auditiva i lectora)*

Com a novetat important i que entra en vigor a partir de la convocatòria actual:

En el cas de no superar un dels blocs de les proves (bloc destreses productives o bloc destreses receptives), la nota del bloc superat es guardarà per a la convocatòria immediatament posterior, permetent al candidat matricular-se en la següent convocatòria únicament del bloc no superat.*

Important:

*NOMÉS per a aquells candidats que no hagen superat un dels blocs en la convocatòria immediatament anterior.

*Es mantindrà la nota NOMÉS una vegada i sempre que el candidat s'inscriga en la convocatòria immediatament posterior, de no ser així haurà de concórrer de nou a la convocatòria completa (4 macrodestreses).

cartelintensivos2021wConvocatòria de cursos intensius online amb professor a través de la plataforma TEAMS per a la comunitat universitària. Conversation skills with integrated tasks B1+/B2 i B2+/C1.

Matrícula de l'1 al 21 de juny de 2021. +informació

cartel2021summerwConvocatòria de cursos intensius online amb professor a través de la plataforma TEAMS per a joves de 14 a 16 anys (familiars fins a 2n grau de membres de la comunitat universitària). Dos nivells de preparació B1/B1+ i B2/B2+. Classes interactives, divertides i funcionals per a aprendre anglès.

Matrícula de l'1 al 21 de juny de 2021. +informació

certaclesAra pots matricular-te de la prova de certificació CertAcles amb matrícula completa o per blocs de macrodestreses. Consulta tota la informació i novetats en aquest enllaç.

Agenda de activitats CDL

Agenda de actividades CDL

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.