Inici
images/carrusel/CERTIFICA.png

cambridgepngEn el documento adjunto puedes consultar las aulas, fechas y horas de los exámenes  de Cambridge English Language Assessment de la convocatoria de noviembre / diciembre de 2019. Además, a cada candidato se le envia un correo electrónico personal con toda la información.

+información

19ENG En el siguiente enlace tienes toda la información sobre las fechas y aulas de los exámenes de CertAcles de la convocatoria de noviembre 2019 para los niveles de Ingles B1, B2 y C1. Además cada candidato recibe un correo con toda la información.

+ información

El Ministeri de Defensa va publicar en el seu Butlletí Oficial del passat 24 de juny (BOD núm. 122), el reconeixement de les certificacions CertAcles en els idiomes estrangers considerats d'interès per a les Forces Armades.

Butlletí Oficial del Ministeri de Defensa, 24-juny-2019certacles

intercambioCursos intensius Italià, Alemany, Francés i Anglès dirigit a l'alumnat de la UPV als qui se'ls ha concedit una beca d'intercanvi acadèmic a través d'algun dels programes de mobilitat d'estudiants en vigor. Dates: del 17 al 28 de juny +informació

Agenda de activitats CDL

Agenda de actividades CDL

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
5
10
12
14
17
18
19
23
24
30
Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.