Inici
images/carrusel/CERTIFICA.png

cartel5wConvocatòria de cursos intensius online amb professor a través de la plataforma TEAMS per a la comunitat universitària. Conversation skills with integrated tasks B1+/B2 i B2+/C1 i Exam Practice Course nivells B1, B2 i C1. Matrícula del 5 al 22 de juny de 2020. + informació

cartel2wConvocatòria de cursos intensius online amb professor a través de la plataforma TEAMS per a jóvens de 14 a 16 anys (familiars fins a 2n grau de membres de la comunitat universitària) . Dos nivells de preparació B1/B1+ i B2/B2+. Classes interactives, divertides i funcionals per a aprendre anglés. Matrícula del 5 al 22 de juny de 2020.

+ informació

cambridgepngVos informem de la suspensió de la convocatòria d'exàmens Cambridge prevista per als mesos de maig i juny en el Centre de Llengües degut a la impossibilitat de poder realitzar-los a causa de l'estat d'alarma. Vos mantindrem informats de la possible incorporació (si fóra possible) d'una nova convocatòria abans de la de desembre.

gatewayS'ha publicat per part d'ACLES un estudi realitzat amb la col·laboració de la majoria de les universitats públiques i privades de l'estat espanyol.

LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LES UNIVERSITATS ESPANYOLES: IMPACTE EN L'ENSENYANÇA I L'ACREDITACIÓ DE LLENGÜES ESTRANGERES

L'objectiu ha sigut poder oferir una visió panoràmica de les universitats espanyoles quant al seguiment de les recomanacions de la CRUE i la posada en marxa dels seus plans d'internacionalització. S'ha volgut comprovar l'efecte de les mencionades recomanacions sobre l'actuació de les universitats en matèria d'internacionalització i en quina mesura estes han ajudat a les universitats a traçar el seu camí cap a la internacionalització. En cap case's pretén valorar les distintes situacions particulars mostrades a través de les dades obtinguts.

Accedir a la publicació

Agenda de activitats CDL

Agenda de actividades CDL

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.