Inici
images/carrusel/CERTIFICA.png

El Ministeri de Defensa va publicar en el seu Butlletí Oficial del passat 24 de juny (BOD núm. 122), el reconeixement de les certificacions CertAcles en els idiomes estrangers considerats d'interès per a les Forces Armades.

Butlletí Oficial del Ministeri de Defensa, 24-juny-2019certacles

intercambioCursos intensius Italià, Alemany, Francés i Anglès dirigit a l'alumnat de la UPV als qui se'ls ha concedit una beca d'intercanvi acadèmic a través d'algun dels programes de mobilitat d'estudiants en vigor. Dates: del 17 al 28 de juny +informació

Cursos d'anglès anuals del Centre de Llengües amb examen de certificació CertAcles inclòs. Recorda: Descomptes per a matrícules realitzades abans del 20 d'agost. Matrícula proves de nivell per al mes de juliol oberta.
Matricula't i aprofita el descompte!!
Punxa ací per a obtenir més informació.learn2

En el següent enllaç tens tota la informació sobre les dates i aules dels exàmens de CertAcles de la convocatòria de juny 2019 per als nivells d'anglès A2, B1, B2 i C1. A més cada candidat rep un correu amb tota la informació.

+ informació

Agenda de activitats CDL

Agenda de actividades CDL

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
7
8
9
15
16
22
23
28
29
Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.