Inici
images/carrusel/certifica21.png

gatewayS'ha publicat per part d'ACLES un estudi realitzat amb la col·laboració de la majoria de les universitats públiques i privades de l'estat espanyol.

LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LES UNIVERSITATS ESPANYOLES: IMPACTE EN L'ENSENYANÇA I L'ACREDITACIÓ DE LLENGÜES ESTRANGERES

L'objectiu ha sigut poder oferir una visió panoràmica de les universitats espanyoles quant al seguiment de les recomanacions de la CRUE i la posada en marxa dels seus plans d'internacionalització. S'ha volgut comprovar l'efecte de les mencionades recomanacions sobre l'actuació de les universitats en matèria d'internacionalització i en quina mesura estes han ajudat a les universitats a traçar el seu camí cap a la internacionalització. En cap case's pretén valorar les distintes situacions particulars mostrades a través de les dades obtinguts.

Accedir a la publicació

Agenda de activitats CDL

Agenda de actividades CDL

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
2
3
5
6
7
9
10
12
14
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Asociación de centros de lenguas en la enseñanza superior ets logo 100x68 university of cambridge esol examinations tcf 80 logodele toeic etsdexLogo 63153

 

pegasus

El Área de Lenguas utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes.